Professionell Asbestsanering och Inventering med Zanerab

Välkommen till Zanerab – din pålitliga partner inom sanering och inventering av asbest i hela Sverige. Med vårt huvudkontor i Umeå, är vi experter på att säkerställa en trygg och effektiv hantering av asbestrelaterade utmaningar.

Omfattande Kunskap för Säker Asbesthantering

Vår expertis inom asbestsanering och inventering är omfattande. Zanerab förstår vikten av korrekt identifiering av asbest i olika byggmaterial som rörisolering, värmepannor och golvplattor. Vår process börjar med en noggrann asbestinventering, där vi genom besiktning och provtagning verifierar förekomsten av asbest.

Tillförlitlig Analys och Saneringsprocess

Zanerab samarbetar med ackrediterade laboratorier för att analysera misstänkta asbestprover. Efter en positiv asbestanalys tar vi oss an inventeringen av omfattningen. Vi ansvarar för hela processen, från anmälan till arbetsmiljöverket till den faktiska asbestsaneringen. Våra medarbetare, specialutbildade inom asbestsanering, följer strikta Arbetsmiljöverkets riktlinjer, vilket garanterar högsta säkerhet och effektivitet.

Engagemang för Miljö och Säkerhet

Säkerheten och miljöpåverkan är centrala i allt vi gör. Zanerab ser till att asbestavfallet hanteras på ett miljöriktigt och säkert sätt. Efter varje saneringsprojekt genomför vi grundliga besiktningar för att säkerställa att inga asbestfibrer kvarstår och att området är helt säkert.

Zanerab – Din Partner för Asbest och PCB Sanering

Vårt arbete sträcker sig utöver asbestsanering. Zanerab är också experter på att hantera och sanera områden kontaminerade med PCB. Vi använder den senaste tekniken och följer alla gällande lagar och föreskrifter för att skydda både människor och miljö.

Kontakta Oss för Säker och Effektiv Sanering

Behöver du professionell hjälp med sanering av asbest eller PCB? Kontakta Zanerab idag. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service inom sanering och inventering av asbest och PCB över hela Sverige. Vårt team av experter är redo att ge dig den support och de lösningar du behöver för en trygg och säker miljö.

Zanerab - Sanerab