ASBESTSANERING UMEÅ

ASBESTSANERING UMEÅ, Västerbotten

Asbestsanering Umeå. Ska ni renovera er fastighet, lokal eller hus i Umeå? Är er fastighet/hus byggt mellan år 1960–1980 finns en stor risk att asbest förekommer. Det är då en god idé att anlita ett företag som kan hjälpa till med allt från asbestanalys till asbestsanering, allt för att säkerställa en säker arbetsplats.
Tryck här för mer information kring förekomst, risker eller andra frågor om asbest.
Vill ni komma i kontakt med oss på ZANERAB i Umeå Västerbotten gör ni det enklast via mail, telefon eller vårt kontaktformulär på vår kontaktsida. Vårt moderbolag CATTIC förfogar samtliga discipliner. Inom branschen kan vi erbjuda personliga och unika lösningar.

sanering asbest
asbestsanering umeå

Cattic vårt moderbolag

Cattic är ett byggentreprenadföretag som grundades 2007 i Umeå och har idag uppdrag över hela Sverige med framförallt större fastighetsägare som kunder. Vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad med allt från ritbordet till färdig fastighet, stora som små, till företag eller privatpersoner.
Med vår kompetens kan vi utföra renoveringar, tillbyggnader och nyproduktion, från mindre arbeten till större och mer komplexa projekt.

Kort om asbestsanering

När man sanerar för asbest är det ytterst viktigt att man har rätt utrustning och kompetens. Asbest är farligt och vid renovationer frigörs fibrer som är direkt skadliga vid inandning och kan leda till cancer, varje år dör människor i asbestrelaterad sjukdom. På grund av detta är det viktigt att ta in rätt kompetens. Vi jobbar både säkert men vi arbetar också för att ha så liten påverkan på miljön som möjligt vid våra saneringsuppdrag. Välkommen att kontakta oss om ni vill ta in offert eller bara rådfråga kring just eran situation.

Asbestos abatement